SKYVEDØRER

Et utmerket alternativ for vanlige dører!

De krever lite plass og tillater dermed optimal utnyttelse av rom. Skyvedører utvider rommet og gir samme lysgjennomstrømning som et vindu og blir en stadig mer populær løsning i både offentlige bygg og blant private huseiere. Ved å utstyre disse dørene med kvalitetslåser og sikkerhetsglass kan et høyt sikkerhetsnivå garanteres, sammen med varme- og lydisolasjon på linje med hengslede tredører.

Agdervinduet tilbyr flere typer skyvedører, hvor alle i hovedsak bygger på samme konstruksjon men med litt forskjellige tilpassninger som valg av beslag og terskel.

Vår mest populære skyvedører er med en kraftig oljet eiketerskel eller accoya, som gir en ekstra følelse av varme og en høy dimensjonell stabilitet. Vi tilbyr også skyvedører med aluminiumsterskel, eller glassfiberterskel dersom det er å foretrekke.

Skyvedørene våre produseres i tre eller i en kombinasjon av tre og aluminium hvor aluminium dekker den utvendige delen av karm og blad. Vi anbefaler kombinasjonen av tre og aluminium for minst mulig vedlikehold, men du beholder fortsatt den gode varme følelsen av treverk på innsiden.

TOP