AGDERVINDUET

En del av Åpne & Lukke AS som er et selskap med et mål om og hele tiden strekke seg lengre, men viktigst av alt er fornøyde kunder. Det skal vi oppnå med tilby dører og vinduer av høy kvalitet og totalpakker med god service, til best mulig pris.

Måten dette er mulig er at vi sender våre dører og vinduer rett fra fabrikk til vårt sentrallager, eller direkte til deg som kunde, uansett hvor du bor i Norge. Vi har bemannet utstillingslokale/ butikk hvor du som kunde kan komme å se på vårt utvalg av dører og vinduer før du velger å handle. Vi er også nettbaserte, hvor du som kunde kan se på bilder av de fleste produkter med utfyllende spesifisering, samt benytte deg av vår nettbutikk for å sende forespørsel om tilbud. Vi mener dette er den mest effektive måten å kommunisere med våre kunder, ved å tilby flere kjøps og informasjonsmuligheter. Skulle du som kunde ønske en totalpakke, hvor vi ordner montering av ønsket dør og/ eller vindu,  er det også noe vi selvsagt tilbyr lokalt i Vest-Agder. Andre steder i Norge vil vi selvsagt også forsøke å være behjelpelige med å sette dere i kontakt med dyktige fagfolk som kan ta jobben for dere.

Kundeservice

Showroom og nettbutikk

Hos oss kan du enkelt be om tilbud på de produktene du ønsker deg. Vi har både bemannet showroom/ butikk og nettbutikk. Uansett hvilken måte du ønsker å benytte deg av våre tjenester, har vi forsøkt å gjøre det så enkelt som mulig, for at du skal få en trygg handel hos oss.

Distibusjonskanaler

For deg som kunde har vi forsøk å gjøre bestillingen og leveringen så enkel som mulig. Du bestiller hos oss, så sender vi varene til vårt sentrallager, eller direkte til deg. På den måten reduseres kostnadene uten fordyrende ledd, og vi kan tilby vårer produkter til langt mer hyggeligere priser

Vi tilbyr kunder totalpakker

Når du bestiller produkter hos oss kan du velge med eller uten montering. Tilbudet om montering gjelder i hovedsak til kunder som holder til i Vest-Agder, men vi har et stort nettverk av fagpersoner, så en løsning finner vi uansett hvor du som kunde skulle bo i Norge.

TOP